NOTICIES

JORDI VILLACAMPA EXPLICA QUÈ ET PORTA I COM TORNES DE SALVAR VIDES AMB L’ONG OPEN ARMS

 

Després de tancar la seva etapa al capdavant de la Penya, l’expresident i jugador de bàsquet del Club Joventut Badalona, Jordi Villacampa,  va embarcar-se quinze dies a bord del Golfo Azzurro, la segona embarcació de l’ONG Proactiva Open Arms (la primera és el veler Astral). Era un més, tasques de logística i vigilància assignades i de suport a la resta de l’equip en els rescats, que era el moment en què faltaven mans. Ens ho explicarà dijous 30 de  novembre a les 19h al Centre d’Activitats Nàutiques del Port de Badalona  i la cita també servirà com a convocatòria de la comunitat nàutica i del port a l’acte simbòlic d’encesa de llums de Nadal.

 

PROPOSTES PER DESEMBRE: FUGIM DE L’ESTACIONALITAT DE LA NAVEGACIÓ DURANT L'HIVERN

 

On s’ha dit que el pont de desembre no pugui ser una bona destinació per fer una travessia costanera o per fer un curs intensiu de vela de creuer? Al Port de Badalona tenim molt clar que s’ha de fugir de l’estacionalitat en la navegació, especialment des d’un port urbà i un port base que no està sotmès a grans alteracions d’acord amb el que de manera clàssica es concep com a temporada alta i temporada baixa. Des del Centre de Navegants i des de Veler Onas ofertan aquestes propostes. També podeu fer tastets de la diversitat d’activitats per gaudir en una jornada o unes hores (caiac, vela lleugera, pàdel,...)

 

APUREU: LA CAMPANYA "NAVEGAR TÉ PREMI" A 25 PORTS CATALANS ACABA EL 31 DE DESEMBRE DE 2017

 

APUREU: LA CAMPANYA NAVEGAR TÉ PREMI ACABA EL 31 DE DESEMBRE DE 2017

El port d’Arenys es va sumar durant aquest 2017, que s’exhaureix dia rere dia, al conveni  subscrit entre 25 ports de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics per tal d’afavorir als nostres usuaris amb aquesta oferta, que consisteix en que la majoria dels amarristes titulars dels ports adherits tinguin una nit d’estada gratuïta en els ports de la proposta. Aprofiteu l’ocasió!